Salvågergata 8, 4006 Stavanger (se kart). Telefon 51 58 90 10. E-post: post@klinikk-baerheim.no

Salvågergata 8, 4006 Stavanger (se kart). Telefon 51 58 90 10. E-post: post@klinikk-baerheim.no

Klinikk Bærheim
ønsker alle gamle og nye kunder velkommen til den nye klinikken midt i Stavanger sentrum.

Gynekolog Gunhild Bærheim

Cand. Med. og spesialist i fødselshjelp og kvinnesykdommer. Eier av Klinikk Bærheim.

Jeg var ferdig utdannet lege fra Universitetet i Bergen og Trondheim 1992. I løpet av studiet fikk jeg til et utvekslingsopphold ved Harare hospital og Elim Mission i Zimbabwe i 1990, samt psykiatri praksis ved Veterans Hospital ved Stanford, California, i 1992.

Jeg ble godkjent spesialist i kvinnesykdommer og fødselshjelp i 2003. Spesialistutdannelsen tok jeg ved Haukeland Sykehus og Stavanger universitetssykehus (SUS). Før jeg startet spesialisering til gynekolog, arbeidet jeg som allmennlege i Bergen i 4 mnd. og ved Sentrum legesenter på Sandnes i 6 mnd.

Jeg har arbeidet ved SUS som assistentlege, overlege og fagansvarlig lege frem til november 2011. Fra januar 2012 har jeg drevet privatpraksis i Stavanger sentrum. Fra april 2021 har jeg arbeidet i 20% stilling som helsestasjonslege for ungdom i Stavanger. I juli 2021 åpnet jeg Klinikk Bærheim i Salvågergata 8 i Stavanger.

Jordmor Elisabet Vetrhus

Utdannet sykepleier og jordmor med spesialisering innen ultralyddiagnostikk.

Min utdannelse, praksis og sterke engasjement har alltid vært knyttet til barn og kvinnehelse. Som sykepleier har jeg arbeidet på nyfødtavdelingen ved SUS i 15 år. I løpet av den tiden fødte jeg selv 3 barn.

I en alder av 42 realiserte jeg min drøm om å bli jordmor – et valg som har svart til alle mine forventninger om å ha en meningsfull jobb. Hver dag er jeg spent på hvem jeg møter, og hvordan jeg best mulig kan møte kvinnen og hennes partner. Mitt mål er å bidra til et godt svangerskap og en god fødselsopplevelse for alle par jeg møter.

I 2011 tok jeg ultralydutdanning ved NTNU i Trondheim. Etter det har jeg arbeidet i en kombinasjonsstilling som jordmor på fødeavdelingen og oppfølging av gravide på fødepoliklinikken. Hverdagen på poliklinikken handler om rutine-ultralyd i uke 18/19, tidlig ultralyd, oppfølging av risikosvangerskap, vektkontroller og samtaler med kvinner som har angst for fødsel/bearbeidelse av tidligere fødselsopplevelser.

Det er en glede for meg å kunne jobbe sammen med gynekolog Gunhild, og jeg gleder meg til å treffe deg…